Ceafa la cuptor cu cartofi noi

de ala_oancea in Porc, 27 Mai 2009 | 9077 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 felii ceafa marinata
  • 3 felii ceafa marinata cu ceapa
  • cartofi noi micuti
  • ulei de masline
  • rozmarin
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa la cuptor cu cartofi noi:

Am cumparat "cefele" gata marinate de la Kaufland. Le-am asezat pe grilajul de la cuptor in partea de sus. Sub ele am asezat cartofii, fierti in prealabil, apasati cu o lingura, stropiti cu ulei de masline si condimentati cu sare si rozmarin uscat. Am lasat la cuptor pentru 45 de minute. Untura din cefe a picurat pe cartofi si le-a dat un gust delicios. Am servit cu salata de castraveti cu iaurt si usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa la cuptor cu cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

luminita20_2006 1

28.05.2009, 14:19

ce bine arata..pacat nu pot sa manac si eu

Oana 1

28.05.2009, 15:23

Ce bine arata! Singura carne de porc pe care o mancam este ceafa, din cand in cand. Arata delicios!!

ala_oancea 1

28.05.2009, 17:18

A fost tare gustoasa carnea cumparata asa gata marinata. Aia cu ceapa mi s-a parut si mai buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor cu carne de porc